Mijn dunner wordende haar is gelukkig verminderd dankzij haarverzorgingsproducten van Aveda Invati.

Nu moet u weten dat ik merkte dat er aldoor meer hoofdharen in mijn borstel bleven haken. Eerst drong het niet zo tot me door door, maar een kameraad begon me een beetje te stangen dat ik waarschijnlijk onbehaard zou eindigen.

U zult begrijpen dat ik hier niet echt gelukkig mee was want ik moet toegeven dat ik toch een beetje verwaand ben. Ik moest aan mijn tot mijn spijt overleden vader denken die toch ook een dunne kop met haar had toen hij ouder werd.

AvedaDus ik ben op zoek gegaan naar haarverzorgingsproducten die dit belemmeren en kwam door een tip uit op Aveda kappersmerken en ben die gaan aanwenden en opeens na een poos merkte ik dat mijn alopecie veel minder werd.

Ik ben de onderstaande shampoo gebruiken van Aveda Invati Men Nourishing Exfoliating Shampoo.

 

 

Haarproducten voor mannen om alopecie terug te dringen


Dit zijn haarproducten om haaruitval tegen te gaan: Invati Hair Care haarproducten. Haarverzorgingsproducten van Aveda geven een optimale verzorging voor uw hoofdhaar. Uw kapsel is toch belangrijk, dus alleen het beste is goed genoeg en daarom zijn de haarproducten van Aveda de perfecte keuze!

Zoekt u haarproducten voor voller en dikker haar? Probeer de Invati Shampoos: reduceer haaruitval. Met het Invati men twee stappen systeem geeft 4 op de 5 mannen aan dat hun haar sterker aanvoelt en er dikker uitziet. Het twee-stappen systeem houdt in:

 

 


  1. invati men nourishing exfoliating shampoo exfolieert de hoofdhuid, voedt en versterkt dunner wordend haar

  2. invati men scalp revitalizer verdikt het haar meteen aan de haarwortels en bevordert de hoofdhuid bij het inmasseren

  3.  

Gebruik: Slechts 2 simpele stappen, één keer per dag, elke dag:

Stap 1: EXFOLIEER Reinig met Aveda Invati Men Nourishing Exfoliating Shampoo.

Stap 2: VERDIK EN STIMULEER Breng Aveda Invati Men Scalp Revitalizer aan in een rechte lijn van voor naar achter op het midden en de linker- en rechterkant van de hoofdhuid – een keer per dag, elke dag. Masseer in. Niet uitspoelen.

Ik heb de informatie van een webwinkel geplukt, maar vind het gewoon de moeite waard om dit toch onder de aandacht te brengen, want mijn haar is inderdaad dikker geworden door het gebruik van deze haarproducten!

Aveda Invati Exfoliating Shampoo 50 ml, 200 ml, 1000ml Invati Exfoliating Shampoo reinigt, exfolieert en vernieuwt de hoofdhuid met salicylzuur van wintergroen. Het is klinisch bewezen dat het build up en productresten die de porien verstoppen en gezond haar aantasten, verminderd. Het voedt een droge, strakke hoofdhuid met extracten van gierst en mariadistel om (hier verder lezen) de lipiden terug in evenwicht te brengen. Dus ik kan het van harte aanraden aan mensen die ook problemen hebben met haaruitval. Want die haarproducten van hun werken echt goed. Nou hoop dat u hier iets aan heeft.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Mijn dunner wordende haar is gelukkig verminderd dankzij haarverzorgingsproducten van Aveda Invati.”

Leave a Reply

Gravatar